Sorte sokker

Køb billige sorte sokker i høj kvalitet – Gratis fragt!

Du kan vælge mellem forsendelse på et enkelt og helt op til 50 par sokker. Klassiske sorte sokker går aldrig af mode, og vi giver derfor store mængderabatter, jo flere sokker du køber. Køber du 50 par sokker, opnår du derfor den største besparelse. Du kan eventuelt gå sammen med en ven eller to om at forny sokkebeholdningen, og dermed gør hverdagen lettere for jer alle.

De fås i størrelserne 39-42 eller 43-46 og er elastiske i stoffet.

Vi gør dit sokkeindkøb så nemt for dig som muligt, så du ikke længere skal bekymre dig om at mangle sokker i den travle hverdag.

Den klassiske sorte strømpe alle kender

De klassiske sorte sokker er den mest anvendte beklædningsdel i enhver mands garderobe.

Sorte sokker passer til enhver lejlighed, til hverdag eller fest, og til ethvert outfit. I sin enkelte stil er sokkerne uundværlige både til jakkesættet og cowboybukserne. Da man altid har behov for at anvende sokker for at holde sig varm til vind og vejr, bør man aldrig gå ned på kvaliteten.

Sokker af dårlig kvalitet kan nemt sidde forkert, være for løse eller stramme, eller være irriterende for huden. Sokker af dårlig kvalitet bliver hurtigt slidt op og hullede, og så står man overfor at skulle købe sokker på ny. For at undgå besværet og de kedelige oplevelser med våde eller hullede sokker, går vi derfor op i, at sokkerne vi tilbyder altid er kvalitetssokker af ren bomuld og i enkelt design.

Vi har også sorte sokker på abonnement

I den travle hverdag man lever nu til dags, kan det være svært at finde tid til at gå på indkøb efter noget så almindeligt som sorte sokker. Man behøver det, men enten glemmer man det eller kan ikke overskue det oveni dagens andre gøremål. Derfor har vi gjort det nemt for dig at få fyldt sokkebeholdningen op, og giver vi dig her et overskueligt overblik over faste tilbud på klassiske sorte sokker af god kvalitet.

Du kan også vælge at tegne abonnement på sokker  og modtage en frisk forsendelse af sorte sokker hver måned, kvartal eller år. Sokkerne er ens, og man slipper derfor for besværet og tidsspildet med at sortere sokker efter vask. Alle sokkerne passer sammen, hvilket gør det dejligt nemt at finde et par.TrustPilot kvalitetssokker
Sorte sokker
Udtalelse fra kunde

Sorte sokker

" God pris og venlige Hurtigt levering og flink kundeservice. Jeg fik mine 20 par sorte sokker næste dag, og de er tip top! "

anmeldelse

Søren,


5 / 5 Stjerner

Køb 30 par og få 5 GRATIS!