Sorte sokker på abonnement med gratis levering

VI LEVERER GRATIS DINE SORTE STRØMPER I HØJ KVALITET TIL BILLIGE PRISER

Du får de samme sorte strømper i høj kvalitet, så du slipper for at matche strømper. Med et sokke abonnement fra kvalitetssokker.dk løber du aldrig tør for høj kvalitets sorte sokker igen, og du slipper helt for at sortere strømper igen!

Vælg en abonnementsfrekvens og antal strømper der passer dig. Vi giver gratis fragt på alle strømper og hos os er der ingen binding på dit abonnement.

Måneds abonnement

  • Modtag sokker 1 gang pr. måned
  • Gratis fragt
  • Ingen binding
  • Vælg mellem 10 – 50 par strømper

Kvartals abonnement

  • Modtag sokker 1 gang pr. kvartal
  • Gratis fragt
  • Ingen binding
  • Vælg mellem 10 – 50 par strømper

Halvårs abonnement

  • Modtag sokker 1 gang pr. halve år
  • Gratis fragt
  • Ingen binding
  • Vælg mellem 10 – 50 par strømper

Strømpe abonnement uden binding

Vores sokke abonnementet er uden binding, så hvis du mod forventning pludselig føler, at du har for mange sokker, kan du altid stoppe abonnementet igen. Vi giver dig billige sokker, der ikke går ned på prisen. Sorte sokker er et fast inventar i mandens hverdagstøj, og skal derfor sidde ordentligt, holde fødderne varme og være behagelige at have på.

Ét abonnement på én type sorte sokker

Vi er mange der kender til problemet: det ene øjeblik har man skuffen fyldt med sorte sokker og det næste øjeblik, har man svært ved at finde to par sokker der passer sammen. Sokker har det med at blive væk af en underlig årsag, og det kan være grænseløst irriterende ikke at kunne finde et par rene sokker, når man skal skynde sig ud af døren.

Hvis man endelig har nok sokker, sker det ofte, at man har et udvalg af sokker, der efterhånden er godt tyndslidt og hullet. Man trænger til en ordentlig fornyelse af sokkeskuffen, men har hverken tid eller overskud til at få det gjort.

Vores abonnement er kun med den klassiske sorte strømpe, så du ikke skal bruge tid på at sortere strømperne ved vask!

Du kan vælge mellem at modtage fra 15 og helt op til 50 par sokker per forsendelse, og kan vælge mellem størrelserne 39-42 og 43-46. Du kan spare – udover tid – også helt op til 15% på at købe sokker på denne måde, og så modtager du dem endda med gratis fragt.

Med en fast forsyning af sokker vil du spare en masse tid og besvær i hverdagen. Bliver der et par eller to væk, gør det ikke spor, for de er allesammen ens og passer sammen.

Sådan kan du opsige dit abonnement

Vi er ivrige efter at give dig den bedste kunde service. Du kan ændre dit abonnement så ofte du ønsker og gennem din personlige kundekonto gør vi det lettere for dig helt selv at administrere dit abonnement. Du kan med ét klik stoppe dit abonnement – helt uden binding – og vi stiller ikke nogle dumme spørgsmål.

Med et abonnement på sokker sparer du altid mellem 5% – 15% og har altid gratis fragt – det eneste du skal gøre, er altså at oprette dit abonnement, så er du i gang med at sparer både tid og penge!

Du kan altid skrive til kundeservice omkring dit køb, strømpe abonnement, en ordre eller din kundeoplevelse, vi er meget ivrige efter at gør det så nemt og godt som vi overhovedet kan.

Køb sorte sokker uden abonnement

Ønsker du ikke at oprette et abonnement på nuværende tidpunkt, men du mangler stadig nye sorte kvalitets sokker – så kan du naturligvis også købe dem uden et abonnement. Du kan købe vores sorte sokker her.

sokker på abonnement
Køb 30 par og få 5 GRATIS!