Sorte sokker på abonnement

Vi har gjort det nemt for dig og din sokke beholdning. Med et sokke abonnement fra kvalitetssokker.dk løber du aldrig tør for sorte sokker igen!

Her kan du frit vælge det interval du ønsker dine sorte sokker leveret i. Du kan vælge at modtage nye sokker hver måned, hver kvartal (3 måneder) eller hvert halve år (6 måneder). Vi giver gratis fragt på alle strømper og hos os har vi ingen binding på dit abonnement.

Hver måned

  • Modtag sokker 1 gang pr. måned
  • Gratis fragt
  • Ingen binding
  • Vælg mellem 15 – 50 par

Hvert kvartal

  • Modtag sokker 1 gang pr. kvartal
  • Gratis fragt
  • Ingen binding
  • Vælg mellem 15 – 50 par

Hvert halve år

  • Modtag sokker 1 gang pr. halve år
  • Gratis fragt
  • Ingen binding
  • Vælg mellem 15 – 50 par

Slip for besværet og køb sokker på abonnement

Vi kan hurtigt blive enige om, at der næppe er noget mere irriterende end at stå og mangle strømper, fordi man har glemt at købe nye.

For mange udgør strømper en triviel hverdagsting, som skal være til så lidt bøvl som overhovedet muligt. Og det kan vi hos Kvalitetssokker.dk godt forstå – for helt ærligt – hvem gider bruge mere tid end højst nødvendigt på at holde flow i sokkebeholdningen?

Lige præcis derfor har vi oprettet muligheden for at stifte et abonnement, sådan at der automatisk bliver leveret sorte strømper i et fast interval, som du selv bestemmer.

Vores abonnement er kun med den klassiske sorte strømpe, så du ikke skal bruge tid på at sortere strømperne ved vask! Gennem din personlige kundekonto kan du helt selv administrere dit abonnement. Du kan med ét klik stoppe dit abonnement – helt uden binding – og vi stiller ikke nogle dumme spørgsmål.

Du er også altid velkommen til at ringe ind til os, og få hjælp til at stoppe eller ændre i dit sorte sokkeabonnement. Med et abonnement på sokker sparer du altid mellem 5% – 15% og har altid gratis fragt – det eneste du skal gøre, er altså at oprette dit abonnement, så er du i gang med at sparer både tid og penge!

Ét abonnement på én type sorte sokker

Vi er mange der kender til problemet: det ene øjeblik har man skuffen fyldt med sorte sokker og det næste øjeblik, har man svært ved at finde to par sokker der passer sammen. Sokker har det med at blive væk af en underlig årsag, og det kan være grænseløst irriterende ikke at kunne finde et par rene sokker, når man skal skynde sig ud af døren.

Ligeledes kan det være tidskrævende og belastende at stå og matche sokker, når man har et hav af forskellige sokker, og en bunke af sokker, der pludselig kun er enkelte af.

Hvis man endelig har nok sokker, sker det ofte, at man har et udvalg af sokker, der efterhånden er godt tyndslidt og hullet. Man trænger til en ordentlig fornyelse af sokkeskuffen, men har hverken tid eller overskud til at få det gjort.

Men der er håb forude!

Med et abonnement på klassiske sorte sokker får du hver måned, kvartal eller halve år en frisk forsendelse af helt nye, sorte og ens kvalitetssokker til at fylde skuffen op med. Så skal du aldrig bekymre dig om at mangle sokker igen.

Du kan vælge mellem at modtage fra 15 og helt op til 50 par sokker per forsendelse, og kan vælge mellem størrelserne 39-42 og 43-46. Du kan spare – udover tid – også helt op til 15% på at købe sokker på denne måde, og så modtager du dem endda med gratis fragt.

Vi gør det nemt for dig, så du ikke tænke på din sokke-problematik længere, og kan koncentrere dig om vigtigere ting.

Med en fast forsyning af sokker vil du spare en masse tid og besvær i hverdagen. Bliver der et par eller to væk, gør det ikke spor, for de er allesammen ens og passer sammen.

Et abonnementet uden binding

Vores sokke abonnementet er uden binding, så hvis du mod forventning pludselig føler, du har for mange sokker, kan du altid stoppe abonnementet igen. Vi giver dig billige sokker, der ikke går ned på prisen. Sorte sokker er et fast inventar i mandens hverdagstøj, og skal derfor sidde ordentligt, holde fødderne varme og være behagelige at have på.

Giv et sokkeabonnement i gave

Et abonnement på sorte sokker er gaven til manden der har alt, men som altid mangler rene sokker. Da det er et meget generelt behov at have sorte sokker, kan du glæde både din ven, din far eller din chef med dette abonnement, og gøre hans hverdag sjovere og lettere.

Køb sorte sokker unden abonnement

Ønsker du ikke at oprette et abonnement på nuværende tidpunkt, men du mangler stadig nye sorte kvalitets sokker – så kan du naturligvis også købe dem uden et abonnement. Du kan købe vores sorte sokker her.

sokker på abonnement